Diabetesföreningen i Borås

Som ni vet är jag aktiv i den lokala diabetesföreningen här i stan – Diabetesföreningen i Borås med omnejd. Jag sitter med i styrelsen där som kassör, men det blir en del annat arbete också då vi inte är så många i styrelsen.

Något som vi brinner lite extra för är att anordna olika aktiviteter för diabetiker, både vuxna och barn, samt våra anhöriga. Vi vet att man som diabetiker ofta känner sig ensam i sin sjukdom och många skulle behöva träffa andra i samma situation.

Många av er diabetiker som bor i Borås med omnejd (Bollebygd, Borås, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn) har säkert ingen koll på vilka aktiviteter som vår förening anordnar – eller har jag fel? Därför har jag nu skapat en sida här på bloggen som tillägnas Diabetesföreningen i Borås och där finns årets kommande aktiviteter (och även de som redan är gjorda så ni ser lite vad vi erbjuder). Sidan hittar du högst upp på bloggen eller så klickar du här –> Diabetesföreningen i Borås.

Bra va? 🙂 Så nu finns det inga ursäkter till att inte dyka upp på våra aktiviteter 😀 Precis som många andra är även jag i behov av att träffa andra diabetiker då jag inte har någon i min närhet i samma tillstånd (tack och lov).

En ny aktivitet som vi drar igång med i höst är pubkvällar. Tanken är då att vi ses på en pub i stan, tar nåt gott att dricka och tjötar lite i avslappnad miljö. Det tror jag kan bli ett gäng bra kvällar 🙂

Jag hoppas att vi ses ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s